usi de garaj
usi de garaj automatizari porti
porti automate nice

 

Măsurători şi evaluări

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă oferim servicii de măsurători şi evaluări la sediul firmei sau al locuinţei.

Economisiţi astfel timp şi energie, deoarece nu mai este nevoie să vă deplasaţi în mai multe locuri pentru a vă rezolva problemele.

Este suficient să ne contactaţi şi noi ne vom ocupa de restul paşilor până la finalizarea lucrării.

În plus, dacă nu v-aţi decis încă ce produs se potriveşte cel mai bine necesităţilor dumneavoastră, puteţi apela la serviciile noastre de consultanţă gratuită.

Service profesional

În caz de diferite avarii (aparţiile acestora sunt oricum rarisime), primul service este gratuit.

Vă asigurăm că orice probleme tehnice întâmpinate în utilizarea motoarelor Nice sau a uşilor de garaj achiziţionate de la noi, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp şi cu profesionalism de către tehnicienii noştri.

 

 

 

Piese de schimb

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă oferim o gamă diversificată de piese de schimb pentru toate produsele comercializate.

Veţi fi lipsiţi de grija căutării furnizorilor de piese de shimb şi vă veţi putea bucura din nou de toate avantajele oferite de tehnica modernă. 

În plus, în perioada garanţiei se va înlocui gratuit orice piesă defectă, înlăturând astfel orice neplăceri cauzate de eventuala deteriorare a anumitor componente.

Piesele de schimb acoperă toată gama de produse Nice®, precum şi a altor firme de renume din domeniul construcţiilor metalice şi a automatizărilor.

 

Usi de garaj automatizate Usi de garaj automatizate
Home Produse pentru automatizare usi de garaj si porti Servicii oferite de firma noastra Servicii oferite de firma noastra Home Despre noi Adresa, telefon unde ne puteti contacta Produse pentru automatizare usi de garaj si porti Servicii oferite de firma noastra Home Despre noi Adresa, telefon unde ne puteti contacta Produse pentru automatizare usi de garaj si porti Servicii oferite de firma noastra