Uşi industriale

Sistemul de închidere/deschidere prin culisare verticală nu afectează spaţiul din jurul uşii. Astfel, nu vă veţi confrunta cu problema spaţiilor moarte în interiorul halei şi veţi păstra întreg gabaritul de trecere pe care îl oferă deschiderea construcţiei.

Uşile sunt alcătuite din mai multe panouri de o calitate deosebită, ce rabatează la tavan. Panourile metalice izolate sunt executate din tablă de oţel zincată acoperită cu un strat de vopsea pulbere şi dispun de un strat izolator din poliuretan rezistent la coroziune.

Tehnologia avansată de producţie şi controalele continue asigură ţinuta şi păstrarea formei şi dimensiunilor la temperaturi între 30 – 100 grd. C. Panourile sunt prevăzute cu întăritură de oţel în zonele în care se fac prinderile. Grosimea panoului este de 40 mm, din care grosimea tablei de oţel este de 0,5 mm.


Posedă o bună etanşeitate şi izolare termică cu spumă poliuretanică. Coeficientul de izolare este K = 0,50 W/mp. Vă oferim astfel o combinaţie de materiale cu durată de viaţă îndelungată şi izolaţie termică maximă.

 

 

Construcţia modernă a obiectivelor industriale pretinde soluţii care îmbină optim funcţionalitatea şi design-ul. Noi vă punem la dispoziţie orice culoare din gama RAL şi vă asigurăm că toate modelele sunt silenţioase datorită rolelor de culisare cu rulmenţi, neperturbând în vreun fel clienţii sau activitatea angajaţilor.

Acţionarea poate fi manuală sau electrică (prin motor industrial cu montaj lateral). Confortul este asigurat prin acţionarea electrică cu telecomandă, dar modelele oferite pot fi manevrate cu deosebită uşurinţă chiar şi în varianta manuală. Panourile uşii sunt prevăzute în exterior şi interior cu un dispozitiv de protecţie împotriva prinderii degetelor.

Home Produse pentru automatizare usi de garaj si porti Servicii oferite de firma noastra Usi de garaj Usi industriale Usi automate Servicii oferite de firma noastra Automatizari porti Bariere automate Home Despre noi Adresa, telefon unde ne puteti contacta Produse pentru automatizare usi de garaj si porti Servicii oferite de firma noastra